Lyt til artiklen:

John Deere topper nyhederne med ny mejetærskerserie

00:00
Hastighed: ???x
02:37

Til Commodity Classic i Houston, Texas, USA har John Deere i dag lanceret deres nye S7 Mejetærsker - med nye John Deere motorer, mere høstautomatisering og S7'en har en ny førerkabine, styling og navngivning samt integrerede præcisionslandbrugsfunktioner, der tilbyder et bredt udvalg af førende teknologi, som allerede er afprøvet og bruges i John Deere X9 mejetærskerne.

Nye motorer

Det er en 9-liters JD9X-motor driver S7 700, mens S7 800, S7 850 og S7 900 er drevet af den 13,6-liters JD14X. Alle sammen motorer fra nyeste hylde hos John Deere og den nyeste generation af JDX-motorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bemærkelsesværdigt opnår JD14X-motoren med HarvestMotionTM maksimal effekt ved en reduceret motorens hastighed 2000 omdrejninger pr. minut. Derudover anvender den nye S7 X9 og dens motor system der skal give en bedre samlede effektivitet.

Tømningssneglen til S7 leveres også med en justerbar tud, som kan styres fra førerkabinen for nemmere og mere præcis fyldning af traileren.

Mere automatisering

S7-mejetærskerne tilbyder høstautomatisering gennem valgfrie teknologipakker, der inkluderer automatiseringsløsninger såsom Harvest Settings Automation, hvor der foretages automatisk justering af fem interne mejetærskerindstillinger under høsten; baseret på kornspild, fremmed materiale og brudt korn.

Også nyt for S7 er Predictive Ground Speed Automation. Dette forudsigende system registrerer afgrøden gennem flere forskellige kilder, herunder satellitbiomassekort og live automatiserings kamera information.

S7'en bruger denne live kamerainformation til at registrere afgrødehøjde og/eller nedfaldsafgrøde for yderligere at justere hastigheden i realtid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
En større spredning og anden teknologi til snitteren skal give bredere spredning og mindsket brug af hestekræfter. Foto: JD

Arver X9 kabine

Den nye førerkabine - den samme som i flagskibet X9 - har G5Plus CommandCenter, der muliggør intelligente landbrugsfunktionaliteter såsom AutoTrac, AutoTrac Turn Automation, Dokumentation og DataSync.

Derudover forbedrer en ny hjørnestolpeskærm med en brugervenlig grænseflade og digitale aflæsninger af mejetærskens præstation den samlede operatøreoplevelse.