De unge i Tænketanken Frej er med på Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa fredag 24. maj. De deltager på LandboSyds stand, hvor alle er velkommen til at tage en snak med dem om blandt andet klima og bæredygtighed.

Helt konkret deltager Frej også i den debat med landbrugets topfolk, som gennemføres i LandboSyd-teltet fredag klokken 10.30-11.30. Her deltager formand for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, formand for Arla Foods, Jan Toft Nørgaard og formand for Friland samt medlem af DC-bestyrelsen, Peter Fallesen Ravn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Formidler forbrugerønsker

Fra LandboSyds side er det med glæde, at Tænketanken Frej bydes velkommen i det sønderjyske:

- Vi landmænd har brug for et godt samarbejde mellem fødevareproducenter og forbrugere, og det er sådan et samarbejde, som Tænketanken Frej tager udgangspunkt i. De unge i Frej er gode til at formidle forbrugernes ønsker, og derfor er jeg glad for, at Frej deltager på LandboSyds stand på fællesdyrskuet, siger næstformand Ingrid van den Hengel, LandboSyd.

Et omdrejningspunkt

Tænketanken Frej er på ganske kort tid blevet et omdrejningspunkt for markante aktører i den danske landbrugs- og fødevaresektor. Tænketanken er stiftet af bl.a. Marie-Louise Boisen Lendal og Iben Krog Rasmussen, som begge har en landbrugsbaggrund, aldersmæssigt er midt i 20'erne og desuden er kandidater i statskundskab.

Frej har udviklet sig til en organisation med omkring 60 frivillige, og udover at holde til i København har organisationen også etableret sig med en afdeling i Aarhus.

I landbrugets ånd

Marc Reseke er Aarhus-ansvarlig i Frej og tager turen med til Det sønderjyske Fællesdyrskue:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi deltager meget gerne i debatten om klima og bæredygtighed og mener, der er brug for at gøre noget konkret for at skabe løsninger. Det er helt i landbrugets ånd, og vi glæder os til at deltage på skuet i Aabenraa, siger Marc Reseke.

Han forklarer, at Tænketanken Frej arbejder som en bevægelse med at engagere landmænd og forbrugere til i et samarbejde at skabe et mere bæredygtig Fødevare-Danmark.

- Det er utroligt vigtigt, at vi bygger bro mellem land og by, miljø og landbrug, siger Marc Reseke.