Lyt til artiklen:

Horsens dyrskue håber på udsolgt i 2024

00:00
Hastighed: ???x
02:20

På Dyrskuepladsen i Horsens kan man igen i juni du opleve et af Danmarks ældste og mest traditionsrige dyrskuer med mere end 150 år på bagen, det skriver skuet i en pressemeddelelse.

Igen i går vil der være store maskiner, malke -og kødkvæg, heste, får, geder høns, kaniner, små kyllinger, konkurrencer og underholdning for store og små, når land og by samles til en kæmpe fest

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Bestyrelsen er trukket i arbejdstøjet og med fælles hjælp vil det igen i år lykkes at afholde dyrskue i Horsens, siger formand Peter Mortensen.

Efter Corona for et par år siden var standudstillingen lidt tynd. Men i 2023 var pladsen godt fyldt, og derfor er målet for 2024 at der bliver udsolgt.

- Vi er så heldige at have fået nogle af de store maskinhandlere med på pladsen her i 2024, så det kommer til at fylde godt. Der er igen fri entre´ for publikum og det gør folk er lidt mere villige til at bruge lidt ekstra på pladsen. Det nød alle udstillere godt af især de mindre gårdbutikker, siger Troels Madsen, der sammen med Jakob Larsen er ansvarlige for standudstillingen

- Vores lille stræde hvor man lejer et lille telt sammen med standen,

lokale specialiteter, fortsætter Troels. Vores lille stræde hvor man lejer et lille telt sammen med standen, var meget populær sidste år, og det gentager vi igen, fortæller Troels Madsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Godt med dyr

Også på dyresiden er Horsens Dyrskue klar, og kvægudstillingen forventer god repræsentation af både malke- og kødkvæg. Arrangørerne opfordrer dog til, at man skynder sig at tilmelde dyr, idet fristen for at udstille malkekvæg er 29. april, da der skal indhentes tankprøver, ligesom alt kvæg, der udstilles, skal have taget blodprøver.

Hestene fylder traditionen tro også rigtig godt på pladsen i Horsens. Vi har rigtig mange forskellige racer og alle er velkomne, udtaler ansvarlig for hesteudstillere Rikke Rasmussen.

Der vil også være mange andre mindre kæledyr. For eksempel vil Horsens Kaninavlerforening lave opvisning med deres hopkaniner.