Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Generende fluer

26. jun. | Indrykket af Nutrimin

Generer fluerne dine kvier og goldkøer?

Del artiklen:

Kvier på græs og goldkøer kan være frygteligt generet af fluer. Særligt i varme år, hvor der efter tørke kommer en periode med høj luftfugtighed.

Gennem tiderne har man prøvet meget for at afhjælpe problemet. Én af de løsninger, der ser ud til at bide sig fast, er tilsætning af hvidløg til foderet.


Hvidløg til kvier på græs

Nutrimin har lavet en mineralblanding til kvier på græs, der indeholder hvidløg. Blandingen indeholder 10% grønpiller. De er tilsat for at lokke kvierne til, så de æder nok mineraler til at sikre mineralbehovet og effekt af hvidløgene. Denne NutriMix Opdræt med hvidløg indeholder ikke vitaminer, men den forsyner kvierne med makromineraler. Det gælder både magnesium, fosfor og natrium. I år har vi forstærket blandingen med organisk selen og IntelliBond kobber. Den er godkendt til økologisk brug.

Se datablad på Nutrimins hjemmeside


Hvidløg til goldkøer

Goldkøerne er også ofte plaget af fluer. Både de økologiske på græs, men også de konventionelle goldkøer på stald. Ved goldkøerne lurer risikoen for infektioner i yveret, hvis fluerne angriber pattespidserne. Så her er det ekstra vigtigt at holde fluerne væk.

BoviFlex Gold Mos Hvidløg Green indeholder 10% grønpiller for at øge smagbarheden. Blandingen er med organisk selen, og er boostet med AO-Mix, der er naturlige antioxidanter. Desuden forsyner den koen med IntelliBond zink og kobber. Det sikrer en god optagelse af mineraler, der ikke forstyrrer fordøjelsen i vommen. Mineralblandingen indeholder levende gærceller i form af Biosprint og TeknoMos. Godkendt til økologisk brug.

Se datablad på Nutrimins hjemmeside


Slikbaljer med hvidløg

Nutrimin forhandler også slikbaljer med hvidløg. MasterLick Summer Garlic Nature sælges i en 20 kg balje og i en 80 kg balje. Der er en god ædelyst til baljerne, de smelter ikke i solen, regner ikke væk og så sidder de fast i baljen til det sidste, så der ikke er spild.

Se datablad på Nutrimins hjemmeside


Hvidløg har andre fordele

Hvidløg hjælper også koen/kvien på andre måder. Det er velkendt, at hvidløg har en antiinflammatorisk effekt. Det vil sige at hvidløg hæmmer betændelsestilstande i kroppen. Den er også beskrevet som antioxidant.

Se datablad på Nutrimins hjemmeside


En festlig dag på Hobro Dyrskue

By og land mødtes til årets dyrskue i Hobro, der derved var rammen om en festlig dag.

Kvæggruppen fra Nutrimin A/S vil gerne takke alle, der besøgte os på vores stand.

Tak for en god faglig snak om de glæder og udfordringer, der er i landbruget.

Lige nu trykker varmen.

Netop derfor var der særlig stor interesse for vores tørsyre Heat Stop til brug i fuldfoderet mod varmedannelse.

Tak for besøget!


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser