Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Sådan fik I/S van Eck styr på yversundheden

15. nov. 2023 | Indrykket af BREEDnCARE Danmark ApS

Der er mange ting i stalden som kan påvirke koens yversundhed.

Del artiklen:

Der er mange ting i stalden som kan påvirke koens yversundhed, men UDDERgold Platinum® har spillet en afgørende rolle i at minimere antallet af yverbetændelser hos I/S van Eck.
I/S van Eck driver en konventionel malkekvægsbedrift med omkring 300 årskøer. Efter flere år med både gode og dårlige perioder, fik de endelig styr på yversundheden. 

”Vi kunne mærke næsten med det samme, at den her pattedyp havde en positiv effekt på yversundheden i vores besætning. Vi havde regelmæssigt bøvl med yverbetændelser, men nu er det sjældent at vi har en ko med yverbetændelse. Derudover faldt celletallet fra 250.000 til omkring 150.000 og nu ligger det stabilt.” I/S van Eck har nu brugt UDDERgold Platinum® i knap 2 år.

Forberedelse, malkerutiner og brug af en god kvalitet pattedyp/spray efter malkningen har en stor indflydelse på yversundheden. UDDERgold Platinum® er en pattedyp som har en meget effektiv virkning på de mastitisforårsagende bakterier, som oftest påvises i praksis. Det unikke ved UDDERgold Platinum® er at den indeholder en gel, som lægger sig som en åndbar hinde om patten og i pattespidsen. Dermed undgås indtrængen af miljøbakterier, blandt andet E. coli, Strep. Uberis og Klebsiella.  Mange malkekvægsbesætninger har allerede forbedret deres yversundhed ved at bruge den originale UDDERgold Platinum®. I/S van Eck i Sønderjylland er en af dem. 

UDDERgold Platinum® er...

• 2-komponent produkt med hurtig og effektiv virkning.

• Mikroorganismer dræbes indenfor 15 sekunder.

• Viskositeten har en speciel formel mod hård hud.

• Udbredt og hurtig forbedring af pattekonditionen.

• Patenteret formel med naturlige ingredienser natriumklorid og mælkesyre.

• Ingen risiko for resistens og/eller rester i mælken.

• Optimal beskyttelse af dine køer og din indtjening.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om UDDERgold Platinum® eller vores øvrige produkter, er du velkommen til at kontakte os.
Vi står klar til at hjælpe dig med at optimere yversundheden i din besætning. 


Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter