Abonnementsartikel

Trods forsinkelser og et overbooket fly er de danske pløjere klar til EM i Skotland.

De danske pløjere fik ikke en drømmestart på deres tur til EM i Skotland, da deres fly var overbooket, så de måtte vente 12 timer, før de kunne rejse til Skotland og indkvartere sig forud for Europamesterskabet for vendeplove, som afholdes den 19.-20. oktober 2016 på Saltcoats Farm, Gullane, East Lothian i Skotland.

LandboUngdoms to deltagere Jesper Madsen fra Odder LandboUngdom og Kristian Østergaard, Morsø LandboUngdom har haft et par gode træningsdage forud for konkurrencen.

- I den uofficielle træning var jorden mild, og her fik vi lavet noget godt pløjearbejde, fortæller Jesper Madsen og fortsætter:

- Der har været nogle småting, der skulle optimeres for begge pløjere, og det synes vi selv, at vi har fået styr på. Til den officielle træning var jorden mere leret, så der skulle vi lave lidt om på vores indstillinger for at lave et godt resultat.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Erfaren træner

Det er en erfaren træner LandboUngdoms pløjere har med til EM. Det er Ove Gedsø, Galten, som har deltaget i VM og har været dommer ved EM og DM, så de to danske pløjere har fået gode råd under træningen til at optimere deres pløjning.

De to danske pløjere har haft travlt med forberedelserne til EM, og i næste uge er der DM i pløjning, så de bruger EM stævnet til at træne til DM i pløjning, som afholdes den 28.-29. oktober på Hedegård ved Grindsted.