Lyt til artiklen:

DM i traktortræk står for døren

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Landet over er der siden forår afholdt lokale og regionale træk. Nu er alle deltagerne fundet og forventningerne til årets DM i Traktortræk er skyhøje, det skriver Landboungdom i en pressemeddelelse.

- Der er altid en kanon god og helt speciel stemning til traktortræk. Folk kan forvente en dag med drøn på i hyggelige fynske rammer, fortæller Thor Laursen, bestyrelsesmedlem i Midtfyns Landboungdom og en del af styregruppen for årets DM i Traktortræk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den første traktor sendes på banen klokken 11, og der kæmpes dagen igennem om de eftertragtede podiepladser. Når sidste træk er kørt og Danmarksmestrene i Traktortræk 2023 er fundet skiftes traktorer og slæde ud med live musik, dj og spisning til et brag af en fest.

Fynsk humor og unges trivsel

Der er lagt mange timer og tanker i planlægningen af årets DM for at skabe et godt arrangement for alle.

- Det giver et godt sammenhold på tværs af lokalforeningerne, når vi skal arrangere det sammen. Vi sætter en ære i at lave et velorganiseret træk for både publikum og deltagere, fortæller Thor Laursen.

Underholdningen er en vigtig del af arrangementet, og det er der garanti for med værterne DJ Harske Hubbi og Heino, der vil sørge for solid fynsk humor hele dagen. Der er tænkt på selv de mindste traktor-entusiaster, som kan boltre sig på hoppepuder og med møntgravere.

På pladsen er der indrettet et street food område med mad fra lokale gårdbutikker. Her finder man også et bredt udvalg af kolde drikkevarer og cocktails samt kaffe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

P3-missionen er også tilstede på pladsen med deres bus, som hele sommeren har kørt landet tyndt på festivaler og andre arrangementer for unge, mens de stiller skarpt på spørgsmålet "Hvad gør dig glad?". Bussen er indrettet som et pusterum, hvor man med lydisolerende headsets og afslappende toner kan lade op mellem trækkene og komme forbi til en snak.