Abonnementsartikel

Bestyrelsen for Heden & Fjorden har afskediget administrerende direktør Johannes Elbæk.

Heden & Fjorden er netop fusioneret med Jysk Landbrugsrådgivning, og Johannes Elbæk var her tiltænkt en rolle som koncerndirektør, mens direktør i Jysk Landbrugsrådgivning Torben Jensen var udnævnt til administrerende direktør, fortæller formand for det fusionerede selskab, Sven Agergaard. Nu har bestyrelsen for Heden & Fjorden dog valgt at afskedige Johannes Elbæk.

- Det er meget beklageligt, at det kom dertil, at vi måtte skride til opsigelse, for vi har i hele processen frem til nu forestillet os, at det ville være muligt at drive det nye selskab med en adm. direktør og koncerndirektør, siger Sven Agergaard. Det er samme model, som Jysk Landbrugsrådgivning havde i en årrække efter deres seneste fusion i 2008, og det fungerede rigtigt godt dengang.

- Vi ved godt, at vores medarbejdere naturligt nok er chokerede. Men vi føler os overbeviste om, at det på lang sigt er den rigtige beslutning, og vi vil nu koncentrere os om, at få processen med fusionen tilbage på sporet, siger Sven Agergaard.

- Vi har stor respekt for det arbejde, som Johannes Elbæk har udført for Heden & Fjorden, og vi skylder ham tak for en stor indsats. Det er ikke mindst i kraft af hans ledelse gennem 18 år, at Heden & Fjorden har fået den position og anseelse, som vi har i branchen og hos vores kunder, siger Sven Agergaard.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Chefrådgiver Palle Høj konstitueres som direktør i Heden & Fjorden, frem til den endelige organisation er lagt fast.