Abonnementsartikel

Maskinhandler Indkøbsringen inviterer alle interesserede på slotsophold fredag den 26. september

Der bliver masser af maskiner, redskaber og tilbehør at se på, når MI for første gang slår slotsportene op i Sønderjylland til et helt nyt arrangement, kaldet MI Ugen.

- MI Ugen er et nyt koncept, hvor vi kombinerer et åbent kunde-arrangement med produkttræning af MI-forhandlerne inden for MI's tre forretningsområder landbrug, have-park og butik, siger Pia Erritsø Christensen, marketingchef hos MI.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På slottets jorde kan man den 26. september se et udvalg af landbrugsmaskiner i arbejde fra blandt andre KUHN, Ålö, He-Va og Dal-Bo.

Slottets grønne arealer skal bruges til at vise plæneklippere og andet have-park materiel fra blandt andre Ferris, Simplicity, Yanmar, Stiga og Stihl. Og så præsenterer MI et helt nyt produkt i paletten: Frontmonterede Zero Turn klippere med og uden opsamlere fra amerikanske Walker.

To af slottets bygninger skal bruges til en indendørs messe med landbrugsrelaterede varer som for eksempel arbejdsbelysning fra Hella, elværktøj fra Hitachi, arbejdsbeklædning fra F. Engel samt sikkerhedsudstyr fra Otto Schachner.

Arrangementet foregår på og omkring Gram Slot i Sønderjylland og er åbent for alle fredag den 26. september fra klokken 10 til 18. Der er fri entré og parkering samt mulighed for at købe lokale fødevarer i slottets café.

Se mere på www.mi.dk.