Rettidighed er ikke kun relevant, for det vi gør i marken - det er i høj grad også gældende, ifølge Per Monk Rasmussen, produktchef hos MI i Vejle, når vi skal ud og købe en ny maskine. Vi kan dermed som købere sikre os, at vi får netop den maskine vi ønsker, med det udstyr vi ønsker og til en bedre pris end ved at være ude i sidste øjeblik.

- Kort sagt handler det om, at slutbrugeren skal have en god oplevelse hele vejen igennem sit køb, og når han endelig modtager og tager maskinen i brug, skal han opleve glæden ved at have fået det produkt, han har ønsket sig, siger Per Monk Rasmussen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Men det kan kun ske, hvis han er ude i god tid - meget gerne et halvt år eller faktisk helst et helt år, før han står og skal bruge en ny maskine, især hvis det er større maskiner, såsom såmaskiner, gyllevogne eller maskiner med meget ekstra udstyr, tilføjer han.

Det er dog ikke noget Per Monk Rasmussen oplever særlig tit, nærmere tværtimod.

- Ved at være ude fem minutter i lukketid, risikerer du at få et produkt, som ikke lever op til dine forventninger, men du risikere også at betale for meget for den, og det er der vel ikke god maskinøkonomi i, siger han?

I Agro, der udkommer fredag den 8. september kan du læse resten af artiklen. Men allerede nu kan du læse artiklen gratis ved at klikke her: