Lyt til artiklen:

Kuhn iD-presser tager på landsdækkende demotur

00:00
Hastighed: ???x
02:21

- Vi har de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel på vores presserprogram, så derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi har indgået aftaler med Midtfjord Agro og Vemas om salg, service og support af vores store presserprogram fra KUHN, fortæller Christian Korsholm, salgskonsulent hos Maskinhandler Indkøbsringen, MI, i en pressemeddelelse.

MI har i løbet af vinteren afholdt kurser for både sælgere, serviceteknikere og demopiloter, så alle er godt klædt på til at kunne yde den bedste service og support overfor kunderne, og nu tager firkantballepresseren på demotur i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos Midtfjord Agro er KUHN SB 1290 iD-presseren netop landet. Casper Larsen, indehaver af Midtfjord Agro, glæder sig over de nye muligheder.

- Det er ikke høstgrej, at vi har mest af. Både salg og service har ledige ressourcer i sæsonen, så for os var det et oplagt valg at kaste os over dette projekt. Vi går ind i det med fuldt fokus og har købt en demopresser og traktor hjem, så vi er helt klar til at køre med demokaravanen hele sommeren, siger Casper Larsen.

Christian Thomsen, indehaver og salgskonsulent hos Vemas, er helt enig med Casper Larsen og uddyber:

- Vi er beliggende i Østjylland, hvor der er mange spændende muligheder for at udnytte kapaciteten i presseren for eksempel til forbrænding- og biogasanlæg eller briketproduktion. Jeg synes, at presseren åbner mange døre for kunderne, idet den har en enorm kapacitet, men samtidig kan håndteres af traktorer fra 200 hk, konstaterer Christian Thomsen.

Begge forhandlere ser frem til at komme i marken og vise kunderne de unikke detaljer, som sikrer, at presseren er både produktiv og effektiv.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Midtfjord Agro, Vemas og MI har sørget for at kunderne har mulighed for at afprøve forskellige kombinationer. Der køres med KUHN SB 1290 iD-presser med og uden snitter.

Der er også mulighed for at køre med presseren med eller uden ballevogn. Maskinerne er allerede landet i Danmark, så MI og forhandlerne er mere end klar til høstsæsonen. Anders Wenholt, som netop er startet som demopilot hos MI, udtaler:

- Jeg ser frem til at vise kunderne, hvad presserne kan i marken og få en snak om lige netop deres behov.

En tredjedel mere halm på hvert læs med ny balledimension

Se også:

En tredjedel mere halm på hvert læs med ny balledimension