Lige siden John Deere og BMH A/S besluttede at afslutte deres samarbejde og gå hver til sit, har de sønderjyske John Deere-ejere været interesserede i at finde ud af, hvilken maskinforhandler der kommer til overtage BMH's plads.

Der var egentlig lagt op til, at den nye aftale skulle indgås med virkning fra 1. november, men det er ikke sket, og John Deere er sparsomme med oplysninger om den aktuelle situation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men nu erfarer Maskinbladet, at en kendt John Deere-forhandler er i spil i det sønderjyske område. Det drejer sig om Mejlby & Vilsgaard A/S, der i forvejen sælger og servicerer de populære grønne maskiner i Nordjylland.

Et stykke vej tilbage

- Vi er af John Deere blevet bedt om at kigge på, om vi kunne være interesseret i Sønderjylland. Vi er derfor i gang med at kigge på det og synes, at det ser interessant ud, fortæller maskinforretningens direktør Carsten Greiffenberg til Maskinbladet.

- Men der er stadigvæk et stykke vej tilbage, understreger Carsten Greiffenberg, der har stået i spidsen for Mejlby & Vilsgaard i godt to måneder.

Virksomheden blev i sin tid dannet ved en fusion mellem to nordjyske maskinforretninger, MejlbyAgro og Vilsgaard, der gik sammen for at underskrive en ny forhandlerkontrakt med John Deere International.

Både landbrug og have/park

Siden har Mejlby & Vilsgaard været en af John Deeres såkaldte "Dealers of Tomorrow". Og som John Deere-forhandler er det meget naturligt at gå efter salg og servicering af endnu flere Deere-maskiner, forklarer Carsten Greiffenberg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en del af vores fremadrettede strategi, siger han.

Skulle Mejlby & Vilsgaard ende med at overtage John Deere-forhandlingen i Sønderjylland, vil aftalen formentlig omfatte både landbrugs- og have/parkmaskiner, som BMH har i dag.