I januar 2012 fusionerede Bredebro Maskinhandel A/S med Vejrup Maskincenter A/S for at blive full line John Deere-forhandler i hele Sønderjylland. Men samarbejdet er ikke gået helt efter planen, og parterne fortsætter hver sin vej efter den 31. oktober 2013.

- Vi synes ikke, at vi har fået den fornødne opbakning fra John Deere til at føre konceptet ud i livet, siger medindehaver af BMH A/S, Finn Jørgensen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Planen med samarbejdet mellem BMH AS og John Deere indebar også, at yderligere to forretninger skulle etableres i Sønderjylland. Planer, der nu er skrottet.

- En ting er en plan - noget andet er den virkelige verden, og vi synes ikke, at der har været fælles fodslag i samarbejdet. Vi havde forestillet os et mere forpligtende samarbejde, forklarer Finn Jørgensen.

Han pointerer, at BMH AS fortsætter med de to forretninger i Bredebro og Vejrup, men han vil endnu ikke løfte sløret for, hvilke agenturer BMH AS vil satse på efter den 31. oktober 2013.

Fælles beslutning

Hos John Deere er salgschef Lars Fredrik Henningsen mere tilbageholdende med at uddybe årsagerne til, at samarbejdet med BMH AS skal ophøre.

- Det er en fælles beslutning, som fremgår af gårsdagens pressemeddelelse, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I pressemeddelelsen stod der blandt andet, at BMH AS og John Deere International i fællesskab har besluttet at fortsætte erhvervslivet separat, hvilket betyder, at den nuværende forhandleraftale bliver afsluttet med virkning pr. 31. oktober 2013.

Lars Frederik Henningsen forklarer, at John Deere nu arbejder på at finde en ny virksomhed, der skal være autoriseret John Deere-forhandler i Sønderjylland.

- Vi har da nogen i kikkerten, men mere kan jeg ikke fortælle lige nu, siger han.