Abonnementsartikel

Rådgivningsvirksomheden satser på at skabe attraktive arbejdspladser og er ved at gøre klar til nye ansættelser.

LMO har i dag omkring 375 medarbejdere, der har deres daglige gang i henholdsvis Viborg, Søften, Horsens og Aars.

Og snart kommer der flere til, oplyser rådgivningsvirksomheden. LMO regner nemlig med at ansætte yderligere 20 nye kolleger inden årets udgang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Qua vores størrelse har vi musklerne til at sætte ting i gang, og det er klart, at når vi søger nye kolleger til vores i forvejen gode team, så har vi store krav om den rette faglighed og kommerciel forståelse. Det er vigtigt for en virksomhed i fremdrift at få fat i folk, der har lyst til forretningsmæssig udvikling, siger direktøren.

Vil have attraktive medarbejdere

Både han og HR-manager Lars-Bo Kristensen ser frem til, at LMO bliver endnu større og stærkere. Lars-Bo Kristensen mener i øvrigt ikke, at landbrugets ry skræmmer folk væk.

- Det tror jeg faktisk ikke. Men at vi som rådgivningsvirksomhed beskæftiger os med mange andre brancher end kvæg og svin, er der nok mange, der ikke ved, siger han og fortsætter:

- Udover at servicere vores mange kunder har vi som fornemmeste mål, at LMO skaber attraktive arbejdspladser og dermed attraktive medarbejdere. Det skal være sådan, at vores folk er så dygtige, at de altid kan komme videre i deres karriere i andre virksomheder, hvis de ønsker det.