Lyt til artiklen:

Store spulere og små slamsugere

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Som de seneste tre-fire gange er Samson Agrolize til stede på E&H 2024. Med i udstillingen er denne gang blandt andet en Samson GK II 12 kombineret slamsuger/spuler.

- Det er en helt ny spuler, som vi selv har bygget. Vores spulere er jo danskproducerede, og vi er nu også begyndt at lave tankene selv, så det er et 100 procent dansk produkt, fortæller salgschef Karsten Kammer til Maskinbladet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han mener, at messen i Herning rammer rigtig godt både i forhold til virksomhedens eksisterende og mulige nye kunder.

- Det er spot-on, og derfor har vi også godt med folk på standen, som er klar til masser af dialog med de besøgende, siger salgschefen.

Han tilføjer, at Samson Agrolize naturligvis også har meget andet med til Herning, blandt andet et udvalg af pumper og dyser, ligesom der også vil være en af de lidt mindre Pichon slamsugere udstillet.

rich-media-2
Pressefoto.

Samson Agrolize viser ikke kun produkterne frem på E&H denne sommer, for der er også bestilt stand på flere af landets dyrskuer.

- Dyrskuerne er rigtig gode for os, ligesom vi naturligvis også altid er med på Kloakmessen. Men E&H er alligevel den største og derfor vigtigste indenlandske messe for os, siger Karsten Kammer.