Lyt til artiklen:

Landbrug & Fødevarer ansætter ny direktør

00:00
Hastighed: ???x
02:08

Claus Horsted tiltræder midt i december som ny områdedirektør for Public Affairs og Kommunikation hos Landbrug & Fødevarer. Han kommer fra en stilling som Public Affairs-chef i Finans Danmark.

Han overtager stillingen efter Andreas Bach Mortensen, der er blevet sekretariatschef i Liberal Alliance.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I en pressemeddelelse oplyser L&F, at Claus Horsted har mangeårig erfaring inden for politisk kommunikation, strategi og interessevaretagelse. Han har - foruden sit arbejde i Finans Danmark - blandt andet været kampagnechef og souschef hos Venstre samt seniorrådgiver hos Radius CPH.

Direktør for politik, bæredygtighed og kommunikation, Morten Boje Hviid, ser frem til samarbejdet.

- Jeg er rigtig glad for, at vi får Claus med på holdet. Han er en skarp analytisk kapacitet med erfaring på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Han bliver en meget vigtig tilføjelse til et i forvejen stærkt hold og vores medlemmer kan glæde sig til at trække på en enorm politisk ballast, ligesom Claus har rig erfaring med kampagner og kommunikation. Og så har Claus flere gange vist, at han både kan tænke og løbe hurtigt, når det kræves. Det bliver et stort plus i den stilling, han træder ind i, siger han.

Fra Claus Horsted selv lyder det:

- Jeg er virkelig stolt af - midt i en spændende og udfordrende tid - at skulle arbejde for nogle af verdens dygtigste fødevareproducenter. Erhvervet spiller en helt afgørende rolle i samfundet med helt forståelige høje forventninger til følge. Det gælder, både når vi taler om en bæredygtig produktion af kvalitetsfødevarer, biosolutions, forsyningen af grøn energi og at skabe arbejdspladser i hele landet. Samtidig ved jeg, at der venter mig nogle dygtige kollegaer og medarbejdere samt dedikerede og engagerede medlemmer. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang.