Lyt til artiklen:

Avlsselskab præsenterer millionoverskud og forventer yderligere vækst

00:00
Hastighed: ???x
01:58

Danish Pig Genetics er kommet godt gennem 2023, hvor avlsselskabet har præsteret et overskud på 5.625.620 kroner. Det er en stor forbedring i forhold til 2022, hvor overskuddet endte på 1.799.728 kroner, det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

- 2023 har været et banebrydende år for Danish Genetics. Vores resultater afspejler ikke kun vores finansielle robusthed, men også vores urokkelige forpligtelse til konstant at investere i innovation og avlsfremgang, udtaler Jan Gerber, administrerende direktør for Danish Pig Genetics.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danish Pig Genetics leverer overskud i et historisk svært år

Se også:

Danish Pig Genetics leverer overskud i et historisk svært år

Han peger på at selskabet med investeringer i forskning og udvikling samt genetiske udviklingsprojekter har en ambition om at føre an i branchens vej mod bæredygtighed.

- Bæredygtighed, og vi ser det som vores pligt at være med til at forme fremtiden for den globale griseproduktion. Endeligt bør det nævnes, at vi er glade for og stolte af, at den avlsmæssige retning vi satte tilbage i 2021, stadig viste sig at være korrekt, og nu er blevet det nye sort i avlsbranchen. Det, at vi tilbage i 2021 ændrede vores fokus og avlsprogram endnu mere målrettet mod bæredygtighed herunder forbedret so- og pattegriseoverlevelse, var den korrekte strategiske beslutning og noget som allerede skaber afkast ude ved kunderne, siger Jan Gerber.

Selv om markedet globalt er udfordret, så forventer genetikselskabets ledelse fortsat vækst i 2024, hvor resultatet forventes at lande mellem 7 og 10 millioner kroner.

Danish Genetics fokuserer på moderegenskaber

Se også:

Danish Genetics fokuserer på moderegenskaber