Lyt til artiklen:

Nyt bærbart klimaanlæg til værkstedet

00:00
Hastighed: ???x
01:40

Rex Ecocoolers er navnet på en serie bærbare klimaanlæg, som Rex Nordic nu kan bringe på markedet, det skriver Rex Nordic, der distribuerer bærbare kølere og varmeapparater, i en pressemeddelelse.

Klimaanlæggene tilbyder ifølge firmaet et energieffektivt og miljøvenligt alternativ til traditionelle klimaanlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rex Ecocooler anvender køleteknologi baseret på vandfordampning, hvilket ifølge distributøren er en både effektiv og økologisk måde at afkøle luften på uden freon-baserede kølemidler.

rich-media-2
Den største model er Rex48000

Apparaterne er specielt designet til at køle store rum, såsom industrihaller, lagerbygninger og offentlige rum, hvor brugen af traditionelle klimaanlæg ikke er effektiv eller økonomisk.

Serien omfatter tre modeller: Rex14000, Rex25000 og Rex48000, som adskiller sig fra hinanden med hensyn til effekt og anvendelsesområde.

Apparaterne er fungerer efter "plug and play" princippet og kræver ikke fast installation, så det er muligt at flytte dem efter behov. Rex Ecocooler har et integreret UVC-steriliseringslys, der skal dræbe bakterier og vira, når vandet cirkulerer gennem enheden, og dermed giver brugerne ekstra sikkerhed.

Derudover er apparaterne ifølge Rex Nordic støjsvage, og deres energiforbrug er kun en brøkdel af forbruget af traditionelle
klimaanlæg, hvilket gør dem til en omkostningseffektiv mulighed på lang sigt.

Rex-opvarmer til under en krone per kilowattime: Oplagt til maskinhuse

Se også:

Rex-opvarmer til under en krone per kilowattime: Oplagt til maskinhuse