Måske er det den megen snak om hestekød, der trods skandaleoverskrifterne har skærpet forbrugernes appetit på hestekød. I hvert fald melder flere danske slagterier nu om udsolgt af hestekød.

- Salget går forrygende. Alle folk spørger om hestekød, og lige nu har vi faktisk udsolgt og er i gang med at slagte for at imødekomme salget, forklarer Jørgen Nielsen, der er slagtermester og indehaver af Tonemark Slagteri, til DR Nyheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har faktisk haft en henvendelse i dag, hvor kunden vil servere hestekød til 50 mennesker, så et eller andet har det gjort, siger slagtermesteren til DR.

Og det samme oplever andre slagterier, DR Nyheder har været i kontakt med. Slagtermester Henrik Hansen fortæller, at der normalt ikke er et marked for hestekød i Danmark, men at han i disse dage har solgt mere hestekød, end han plejer.

- Der er flere, der har henvendt sig, for mange er nu blevet opmærksomme på, at man kan spise en hest, siger slagtermester Henrik Hansen.

 Slagterne håber, at diskussionen kan vende folks indstilling til hestekød, så der kommer et marked for salg af hestekød i Danmark.

- Stegetiden er også kortere, så sparer man også lidt der, og det smager jo også godt.