HCP Nordic er blevet tildelt ErhvervsFremmeprisen i Billund.

- Et historisk fundament - en ny stærk strategi - kraftig omsætningsfremgang med markedsudvidelser uden for landets grænser - forståelse af vigtigheden af en professionel ledelse og bestyrelse - modet til at investere og udvide en virksomhed på en landdistriktsadresse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var berundelsen for, at prisen tilfaldt HCP Nordic.

ErhvervsFremmeprisen uddeles hvert år i samarbejde mellem Den Jyske Sparekasse, JydskeVestkysten, Billund ErhvervsFremme og Billund Kommune. Prisen går til en virksomhed, forening eller person, der medvirker positivt til erhvervsudviklingen i Billund Kommune gennem ekstraordinære resultater eller initiativer.

Ambitiøs strategi

I sin takketale fremhævede Jens Chr. Hundahl, som er administrerende direktør i det hastigt voksende firma, sin glæde over at andre lagde mærke til den kraftige udvikling.

- Når man som os går midt i udviklingen hver eneste dag, bliver det hurtigt hverdag, og man lægger ikke rigtigt mærke til fremskridtene. Derfor er det dejligt, at andre minder os om, hvad vi har opnået, sagde Jens Chr. Hundahl.

Samtidigt fremhævede han et af selskabets særpræg, nemlig 142 års historie med samme familie som aktionær

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Familien ønsker, at HCP udvikler sig og har sammen med en professionel bestyrelse og firmaets ledelse udarbejdet en klar og ambitiøs strategi. Den arbejder vi målrettet på at indfri, for det giver mening at opnå resultater, når man kender målene.