Tidligere har kunder haft mulighed for at få en finansieringsløsning gennem SDF Financial Services til alle SDF-traktorkunder.

Nu har HCP Nordic og HCP Danmark udvidet konceptet med HCP Finans, så alle selskabets forhandlere dermed kan tilbyde deres kunder leasingfinansiering uanset mærke og type.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HCP´s direktør Jens Chr. Hundahl er glad for konceptet, som ifølge ham sikrer kunderne maksimal tryghed hele maskinens levetid.

- Valget af mærke, model, pris og faktorer som serviceomkostninger, brændstofforbrug, levetid, bytteværdi og finansiering er alt sammen elementer af stor betydning. Det samme gælder valget af leverandør, forhandler og finansieringspartner. Kunderne vælger hele pakken, og valget har betydning mange år frem, siger han i en pressemeddelelse.

HCP Finans er et samarbejde med HCP Nordic og Rabobanks datterselskab De Lage Landen.

Køb eller lej?

Account manager Ulrik Eg Jensen fra De Lage Landen siger om valget mellem køb, leje og finansiel leasing:

- Hvis kunden har pengene "på bogen" og ikke skal bruge dem til noget andet, ja så er det billigste at købe kontant. Hvis kunden derimod gerne vil spare sin likviditet og investere den i andre driftsforbedringer, ja så er leasing en rigtig god løsning.