Abonnementsartikel

Formand for Sønderjysk Landboforening Henrik Frandsen trækker sig fra posten for at fokusere på sine opgave som viceformand i Landbrug & Fødevarer.

Henrik Frandsen, der også er valgt som viceformand i Landbrug & Fødevarer, har valgt at trække sig fra formandsposten for Sønderjysk Landboforening ved generalforsamlingen den 13. marts.

Henrik Frandsen meddeler desuden, at han gerne vil fortsætte som menigt bestyrelsesmedlem i Sønderjysk Landboforening.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Begrundelsen for beslutningen er, at han med viceformandsposten i Landbrug & Fødevarer har påtaget sig mange væsentlige og tunge ansvarsområder, som han gerne vil gøre sit bedste for at løfte. Desuden skal der jo også være tid til at være ansvarlig for driften af et stort landbrug hjemme i Skærbæk.

- Også for mig er der kun 24 timer i døgnet. Samtidig finder jeg også, at det er en god idé at give plads til en ny formand for Sønderjysk Landboforening, og der er dygtige emner i vores nuværende bestyrelse, som kan styrke Sønderjysk Landboforenings politiske indsats, siger Henrik Frandsen og fortsætter:

- Til gengæld håber jeg at få mulighed for at blive i bestyrelsen for Sønderjysk Landboforening, idet det for mig er vigtigt at bevare kontakten til lokalt landboforeningsarbejde.