Selvom Henrik Frandsen er blevet valgt til næstformand i Landbrug & Fødevarer, vil han fortsat være formand i Sønderjysk Landboforening.

- Det, tror jeg på, kan lade sig gøre, fordi næstformanden og bestyrelsen går ind og bakker op og påtager sig en større del af de lokale opgaver i forbindelse med bestyrelsesarbejdet bag Sønderjysk Landboforening. Således varetager udvalgsformændene i højere grad de lokale erhvervspolitiske interesser inden for hvert sit område, økonomi, planteavl, kvæg, svin og Land & Liv, udtaler Henrik Frandsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ligeledes indtræder næstformanden Hans Pedersen Schmidt i stedet for Henrik Frandsen i de forretningsmæssige forhold, hvor bestyrelsesformanden normalt har været engageret.

Kort til toppen

- På denne måde forventer vi, at Sønderjysk Landboforening fortsat kan være i front med det lokale landbrugspolitiske arbejde. Vi vil bestræbe os på, at medlemmernes stemme bliver hørt, og at der også i fremtiden vil komme skarpe meldinger fra baglandet i Sønderjysk Landboforening, siger Henrik Frandsen.

Han opfordrer medlemmerne til at kontakte udvalgsformanden, næstformanden Hans Pedersen Schmidt eller Per Grønbæk, hvis de har forhold på hjerte, som fortjener opmærksomhed.

- Det er en mærkesag for mig, at der skal være tæt forbindelse fra det enkelte medlem og til det politiske arbejde på topplan, så jeg ser frem til at se den nye arbejdsdeling iværksat, siger Henrik Frandsen.