Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Branchestærk investor til RN Solutions

15. jul. 2021 | Indrykket af RN Solutions ApS

Jens Agergaard har investeret i 15 procent af RN Solutions ApS. Dette er blot første skridt mod fremtidig vækst og flere investorer.

Del artiklen:

Lysvirksomheden RN Solutions har haft stor succes de sidste år og er nu aktiv i over 20 lande. Virksomheden er særlig kendt for deres SOW-LIGHT, som lige nu belyser over 1.000.000 søer verden over.

Sidste år tog RN Solutions en beslutning - der skulle endnu mere fart på. De sammensatte derfor en bestyrelse og ansatte en belysningskonsulent. Nu har bestyrelsesformanden i RN Solutions, Jens Agergaard, købt 15 procent af virksomheden, og det er bare første skridt mod flere investorer og fuld fart fremad.

Jens Agergaard er en velkendt og erfaren mand i branchen. Han er tidligere medejer og direktør i Jyden Bur, og senest førte han virksomheden igennem en fusion med SKIOLD Group. 

RN Solutions sælger og udvikler ikke bare LED lysprodukter, men hele løsninger. Lyskoncepterne er udviklet til staldmiljø med fokus på lavt strømforbrug, reduceret CO2 aftryk samt øget produktivitet.

Jens Agergaard kunne derfor se mange muligheder i at investere i virksomheden:

- Der vil i fremtiden komme endnu mere fokus på at reducere omkostninger og CO2 aftryk inden for landbruget, og derfor synes jeg, at RN Solutions er en enorm spændende virksomhed, og jeg kan se et stort fremtidigt vækstpotentiale.

Direktør for RN Solutions ApS, Rune Nielsen, er også meget tilfreds med investoren: 

- Vi er rigtig glade for den erfaring og viden, som Jens kommer med, og hans store tro på vores potentiale og erfaring inden for branchen er en stor styrke for os.


Læs mere om RN Solutions her


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter