Lyt til artiklen:

Hackere lammer Lemken: Al IT er lukket ned og produktionen er stoppet

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Lemken er netop nu lammet af et hackerangreb, der fandt sted i lørdags. Angrebet har påvirket alle den tyske producents lokationer i hele verden, da man for at beskytte mod yderligere adgang lukkede alle IT-systemer.

Det betyder også, at produktionen er stoppet, mens funktionærer arbejder hjemmefra.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi arbejder hurtigt for at analysere virkningerne af angrebet med støtte fra specialister og i samarbejde med Statens Kriminalkontor og på at oprette en ny IT-infrastruktur. Vores interne processer kører i øjeblikket i nødstilstand. Vores forretningspartnere er blevet informeret med kort varsel. Vi har også gjort vores medarbejdere opmærksomme på at behandle svigagtige forespørgsler eller betalingsanmodninger efter angrebet med forsigtighed. Ifølge de første analyser er vores kunders data ikke berørt, da vores sikkerhedssystemer var meget effektive, siger Anthony van der Ley, CEO for Lemken, i en pressemeddelelse.

Virksomheden forventer at kunne genstarte de første systemer om få dage.

- Selvfølgelig vil vi stadig være stærkt hæmmet i vores daglige forretning de næste par dage. Vi håber derfor på forståelse fra vores kunder, forretningspartnere og leverandører for eventuelle ulemper i denne situation, siger Anthony van der Ley.

Nyt samarbejde vil sikre landbrugets IT

Se også:

Nyt samarbejde vil sikre landbrugets IT