Lars Hirsch er canadisk planteavler, der primært dyrker korn på sin bedrift i provinsen Alberta. For at gøre sig mindre afhængig af udsving i kornafregningen besluttede han at bygge et mikrodestilleri, som et led i hans økonomiske risikostyring. Ifølge Lars Hirsch koster fejl i destilleringen mindre end fejl i planteavlen, og spiritusproduktionen er ikke udsat for de vejrforhold, der gør planteavlen uforudsigelig.

I øjeblikket dyrker Lars Hirsch 200 hektar med byg, hvede, rug, triticale, spelt og grovfoder, og han bruger alle kornsorterne til at producere spiritus.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.