Lyt til artiklen:

Formand på krykker efter ulykke under drænarbejde

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Bæredygtigt Landbrugs formand Peter Kiær har rent fysisk lidt mindre fart på end han ellers kan have i disse dage. Det fortæller han på Facebook.

Under drænarbejde for en uge siden skred jorden nemlig, og det resulterede i, at formanden brækkede Bækkenet tre steder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ikke mere alvorligt, end at det er et stabilt brud. Jeg skal ikke opereres, men bare have ro i seks uger. Jeg laver dræn, og så skrider jorden fra siden fordi den er så våd. Jeg står i drænranden og bliver halvt begravet fra siden, fortæller han til Maskinbladet.

Peter Kiær og den anden, der arbejdede med drænet havde ellers taget forholdsregler og gravet anlæg, så der var bredde på randen.

- Jeg plejer ikke at være uforsigtig, og det har jeg heller ikke været her. Jeg har heller aldrig før bidraget til statistikken over ulykker, fortæller Peter Kiær, som selv kunne trække sig op med albuerne, inden han måtte trækkes videre, da bentøjet i sagens natur ikke ville være med på at gå.

Det vil det dog allerede her en uges tid efter, omend det foregår med hjælp fra krykker.

- Jeg er i gang med genoptræning her en uge efter og kan allerede mærke det. Det tager seks uger at hele, og jeg kan måske mærke det op til et halvt år efter, siger Peter Kiær, som til trods for krykker ser frem til Bæredygtigt Landbrugs sommermøder i den kommende tid.

DM&E: Korit er farligt - beskyt dig under majssåning

Se også:

DM&E: Korit er farligt - beskyt dig under majssåning