Automatisk oplæsning:

Claas sender live torsdag

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Med et år 2020 og nu også en start af 2021, der ikke indbyder til nogle af de vanligt kendte fysiske aktiviteter, har Danish Agro Machinery valgt at gå live med et særligt Claasprogram torsdag d. 4. marts.

- Sæt dig godt til rette i sofaen, find popcornene frem og nyd 1 times Claas program direkte på Claas Danmark på Facebook.

Sådan lyder opfordringen i en pressemeddelse fra Danish Agro Machinery, når de torsdag d. 4. marts kl. 19.30 udsender live-eventet "Claas by Night".

Både lokale og nationale arrangementer er grundet Covid-19 aflyst. Senest blev Agromek aflyst, men også mange lokale arrangementer, hvor Claas-forhandlerne ofte mødes med kunderne, blev aflyst i 2020.

- Vi ser et reelt behov for at mødes og være i dialog med vores kunder, og derfor præsenterer vi Claas i et nyt format torsdag d. 4. marts kl. 19.30, fortæller Dorte Staun Nielsen, marketingkoordinator hos Danish Agro Machinery.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Claas by Night er en liveudsendelse, som kan følges direkte på Facebook samt på Danish Agro Machinery's hjemmeside. Eventet finder sted i den nye udstillingshal hos Vinderup Maskiner på Mors. Her giver de danske produktchefer fra Claas en spændende gennemgang af Claas traktor, mejetærsker og finsnitter - og der vil også være mulighed for at vinde Claas-præmier undervejs.

Fokus på chaufføren af maskinerne

Claas by Night gør det muligt at komme helt tæt på maskiner - altså i virtuel forstand. Der vil bl.a. blive budt indenfor i kabinen, hvor man kan se og høre om det populære Cemos system, som både findes i Claas traktorer, mejetærskere og finsnittere.

- Vi har et generelt fokus på chaufføren i maskinerne, herunder Cemos betjening og komfort", fortæller Dorte Staun Nielsen og fortsætter:

- Vi inddrager desuden en montør, der arbejder med Claas service til dagligt for at høre nærmere om hans hverdag inde i maskinerne.