Lyt til artiklen:

Claas-forhandling skifter hænder på Bornholm

00:00
Hastighed: ???x
02:26

Abonnementsartikel

Røstofte Maskiner overtager Claas aktiviteter på Bornholm.

Ved årsskiftet bliver Nexø Smede- & Maskinforretning overtaget af Røstofte Maskiner, da den nuværende ejer, Bent Christensen, grundet sin alder, trækker sig tilbage og sælger forretningen.

Røstofte overtager Claas forhandlingen samt de øvrige aktiviteter, som Nexø Smede- & Maskinforretning står for, af Røstofte Maskiner, og forretningen skifter derved navn til Røstofte Maskiner afdeling Bornholm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nuværende ejer Bent Christensen trækker sig tilbage sammen med konen, Anette, mens det resterende personale fortsætter i forretningen.

- Vi ser frem til at drive forretningen på Bornholm videre. Det er en forretning, der har gjort det rigtig godt med salg af Claas traktorer og mejetærskere, og det skal vi vedligeholde, fortæller direktør i Røstofte Maskiner, Dann Nielsen.

Udover hele CLAAS programmet kommer i tillæg Røstoftes egne agenturvarer i redskaber såsom Bednar-harver og -såmaskiner, Spearhead-slåmaskiner, Fliegl-vogne samt VM minilæssere og -vogne, som også vil blive markedsført på Bornholm.

- Værkstedet fortsætter med det nuværende personale som hidtil. Vores erfarne og kompetente sælger Claus Holm Jensen skal fungere som den primære sælger på Bornholm. Derudover har vi lavet en aftale med Bent og Anette om, at de hjælper til med en glidende overgang i 1. kvartal af 2022, fortæller Dann Nielsen.

Synergieffekt

Hos Røstofte Maskiner ser man mange synergieffekter ved, at den sjællandske forhandler nu også får en afdeling på Bornholm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Medarbejderne i Nexø får en masse nye kollegaer på Sjælland, og der vil derfor være mulighed for at supportere og trække på hinanden imellem alle vores afdelinger, fortæller Dann Nielsen, der er direktør for de tre afdelinger i hhv. Mern, Sakskøbing og Mørkøv.

Bent Christensen er glad for aftalen med Røstofte Maskiner.

- Det har været af stor betydning, at mine medarbejdere kunne fortsætte samt at forretningens gode kunder fortsat har et sted at køre hen med deres maskiner, siger Bent Christensen, der desuden påpeger, at aftalen med Røstofte Maskiner er indgået efter eget ønske.

Også fra den danske Claas importør, Danish Agro Machinery, ser man meget positivt på den nye aftale.

- Vi er utrolig glade for denne løsning, og det har været meget vigtigt for os fortsat at være til stede på Bornholm, hvor vi har mange gode mejetærsker- og traktorkunder, som vi ønsker at fastholde og servicere, siger Michael Husfeldt, direktør i Danish Agro Machinery.