Automatisk oplæsning:

Flere rækker på Tempo L-serien

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Tempo L 32 bliver den Väderstad enkornssåmaskine med hidtil flest rækker.

I 2021 tager Väderstad skridtet videre for højhastigheds rækkesåmaskiner, og introducerer en ny model i Tempo L-familien.

Väderstad Tempo L32 er udstyret med 32 rækkeenheder og en 3.000 liter såkasse.

- Tempo L32 vil blive introduceret med rækkeafstande på 37,5 centimeter og Väderstads Central Seed Fill vil være standard – som er den central såmaskine med én såtank til udsæd.

- Til håndtering af smallere rækkeafstande har vi lavet en forskydning af hveranden rækkeenhed. Vi har også lavet en mere smal rækkerenser-vinkel og et smallere bærehjul, fortæller Jörgen Dahl, produktchef for rækkesåmaskiner hos Väderstad.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Skønt Tempo L32 øger kapaciteten, bevarer man den stadig den høje præcision. Antallet af rækkeenheder til såning kan let justeres i henhold til en lang række afgrøder, hvilket udvider målgruppen endnu mere.

- Ved at hæve halvdelen af maskinen hydraulisk, kan man fastlåse dem i øverste position for at fortsætte såningen med kun halvdelen af rækkeenhederne. Dette gør det f.eks. muligt at såraps eller soja med 32 rækker ved en rækkeafstand på 375 millimeter og derefter skifte til majs med 16 rækker og 750 millimeter rækkeafstand forklarer Jörgen Dahl.