Automatisk oplæsning:

Aarestrup Traktor og Maskiner forhandler nu McCormick i Himmerland

00:00
Hastighed: ???x
00:00

- Vi oplever efterspørgsel på nye traktorer. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse for McCormick traktorerne med deres høje tekniske og kvalitetsmæssige niveau, siger Per Christensen, medejer af Aarestrup Traktor og Maskiner ApS.

Aarestrup Traktor og Maskiner ApS er ny forhandler af McCormick traktorer.

De første fabriksnye McCormick traktorer er allerede rullet ind hos den himmerlandske maskinforretning, der ligger i Aarestrup ved Haverslev - lige midt i Himmerland.

Det skriver Helms TMT-centret i en pressemeddelelse.

Skulle landmænd fra egnen være interesserede i at stifte nærmere bekendtskab med den nye 240 hk McCormick X7.624 VT-Drive med dens effektive, trinløse transmission, så er muligheden der snart.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den nye traktor vil nemlig blive præsenteret i Himmerland i forbindelse med en kommende McCormick demo-tour.

- Vi ligger i et godt område - blandt andet med mange større kvægbrug - og oplever efterspørgsel på nye traktorer, siger Per Christensen, der ejer maskinforretningen sammen med kompagnonen Daniel Nørhave.

Højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau

- Jeg har en rigtig god mavefornemmelse for McCormick traktorerne. Så snart man stifter nærmere bekendtskab med dem, bliver man imponeret over deres høje tekniske og kvalitetsmæssige niveau, tilføjer Per Christensen.

- Vores forventning er, at mange landmænd ikke mindst vil interessere sig for McCormick traktorer med trinløs transmission, som løfter førerkomforten mærkbart, tilføjer han.

- Vi tror, det bliver rigtig godt at samarbejde med McCormick importøren, Helms TMT-Centret A/S. Det er driftige folk, der brænder for sagen. Og så er det jo et solidt firma, konstaterer Per Christensen.

En stærk kombination

- Vi har en plan med at vælge Aarestrup Traktor og Maskiner som McCormick forhandler i Himmerland. Den går ud på at kombinere deres stærke lokale forankring og tradition for at yde god service med vores know-how og styrke, forklarer Jakob Helms fra Helms TMT-Centret.

- Per Christensen og Daniel Nørhave er unge og ambitiøse. De ser tydeligvis store muligheder i at komme til at forhandle McCormick traktorer, lyder det videre fra Jakob Helms.

- Dårligere bliver det ikke af, at virksomheden har mange års erfaringer med at forhandle og servicere traktorer. Servicen ligger i øvrigt i gode hænder hos en erfaren traktormontør, der har været ansat i firmaet igennem 26 år, siger han.

- Jeg synes, at Aarestrup Traktor og Maskiner er godt rustet til at holde fuld fokus på traktorbrugere i Himmerland. Det har vi positive forventninger til, slutter Jakob Helms.