Lyt til artiklen:

Importør udpeger nye forhandlere

00:00
Hastighed: ???x
02:14

Helms TMT-Centret A/S søger at styrke sit forhandlernetværk på Schäffer-læssemaskiner i Sønderjylland med tre nye forhandlere.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De tre nye forhandlere er PN Maskiner i Troldkær ved Rødding, Arrild Traktor- og Maskinservice ved Toftlund og Vestergaard Maskiner, der har hjemme i Klovtoft ved Rødekro.

De to nuværende forhandlere, Boi Davidsen Maskinforretning i Bredebro og A. P. Jørgensen i Ribe, fortsætter som hidtil.

- Vores tre nye Schäffer-forhandlere i Sønderjylland ligger strategisk godt i forhold til hinanden. Det vil også være en fordel for kunderne, siger Allan Helms, der er CEO for Helms TMT-Centret og salgsansvarlig for Schäffer i Skandinavien.

- Der er et stort potentiale for salg af læssemaskiner i Sønderjylland, hvor der igennem tiden er solgt rigtig mange læssemaskiner. Ikke mindst til de mange kvægbrugere i denne del af landet, men også til eksempelvis kirkegårde, entreprenører og anlægsgartnere, siger Allan Helms.

Toppen af poppen

Hos en af de nye forhandlere kender man maskinerne særdeles godt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har serviceret læssemaskiner fra Schäffer i mange år og har derfor et godt kendskab til disse maskiner. Derfor sagde vi ja til Helms tilbud til os om at blive forhandler af dem, siger Jens Knudsen fra Arrild Traktor- og Maskinservice.

- Schäffer har jo ry for at være toppen af poppen indenfor læssemaskiner, så vi er både glade og stolte over at være blevet forhandler af dette mærke. Og så ved vi, at der er en god backup fra Helms side, siger Jens Knudsen.

Hos PN Maskiner A/S ser man også frem til at få Schäffer-læssemaskinerne ind i produktsortimentet.

- Læssemaskinerne fra Schäffer er kendt for deres gode kvalitet og vil passe fint ind her på stedet. Vi har leget med tanken om at blive Schäffer-forhandler i et stykke tid, og vi tror på, at disse maskiner vil give os nye kunder blandt såvel hestefolk som landmænd og entreprenører, siger John Pedersen, der er indehaver af PN Maskiner.

Frank Jessen, der er indehaver af Vestergaard Maskiner kender Schäffer-læssemaskinerne tilbage fra sin lærlingetid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi greb chancen, da vi fik muligheden for at blive forhandler af det bedste mærke indenfor læssemaskiner, siger Frank Jessen.