Ud over at vise sit omfattende program af dæk og hjulsystemer giver Trelleborg på Agritechnica de besøgende mulighed for at genopleve et af sine 2015 European Roadshows mange stop.

Markedsføringschefen for land- og skovbrugsdæk hos Trelleborg Wheels Systems, Lorenzo Ciferri, siger:

- Efter vores overvældende succes med 2015 European Road Shows har vi besluttet at gøre tingene lidt anderledes på dette års Agritechnica. På vores stand vil vi give de besøgende, som ikke deltog i 2015 Road Showet, eller dem der gjorde det, men gerne vil genopleve det igen, mulighed for at opleve et af de mange stop ved hjælp af innovativ Oculus Rift virtuel teknologi.

- Denne bemærkelsesværdige teknologi vil give de besøgende mulighed for at deltage virtuelt i Road Showets markdemonstrationer for at se, hvordan professionelle landbrugere ved hjælp af Trelleborg kan producere mere med mindre. Dette Road Show vender tilbage i 2016 med endnu flere stop og besøg i lande, som vi endnu ikke har været i.

På Trelleborgs 350 kvadratmeter stand er der også udpeget et område til professionelle landbrugere med adgang til en række avancerede, brugervenlige digitale værktøjer og apps.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På centerscenen viser en stor totem-berøringsskærm Trelleborgs belastningsberegner (TLC), som registrerer den præcise belastning på hver af traktorernes aksler og det optimale dæktryk ved hver enkel landbrugsopgave. Som officiel partner i det nye videospil 'Farming Simulator 15' har de besøgende mulighed for at tackle udfordringerne i det moderne landbrug, mens de hører mere om Trelleborgs dækserier til forskellige anvendelsesforhold.

Den tredje episode i Trelleborgs serie af animerede 3D film, "Space Hops", der er udviklet ved hjælp af den nyeste avancerede 3D animationsteknik, vil også blive lanceret.

Øget effektivitet

Udstillingsstanden omfatter desuden et særligt område til Trelleborgs TM700 ProgressiveTractionTM dæk, der er specielt konstrueret til at øge effektiviteten i landbruget takket være en dobbelt mønsterklods.

Ved kørsel på jorden på forskellige tidspunkter giver den dobbelte mønsterklods gradvist større trækkraft, når det kræves. En ensartet fordeling af trykket over hele det ekstra brede fodspor sikrer dækkets suveræne flotation-egenskaber. Trelleborg vil vise en række produktpræsentationer på standen under hele arrangementet.

- Dette er den ideelle platform til at bringe vores nyeste højtydende løsninger ud til dem, der kan drage størst fordel af dem, derfor viser vi på Agritechnica 2015 udstillingsstanden vores nye TM1060 dækserie, designet ved hjælp af ProgressiveTractionTM, som er beregnet til den nyeste traktorgeneration, der spænder fra 95 hestekræfter til 300+ hestekkræfter,? tilføjede Ciferri.

Gigantisk dæk

Det gigantiske IF900/65R46 TM1000 High Power dæk, som kan bryste sig af et maksimeret mønsterdesign og markedets bredeste fodaftryk, der sikrer optimal fordeling af trykket og størst mulige respekt for landbrugsjorden, vises også på standen.

På standen er dækket ophængt over en myre for at gentage dækkets reklamekampagne med titlen 'Trelleborg 500 hundrede kilo lethed'.

Trelleborgs TM 3000 dæk, en generation af radialdæk der er konstrueret specielt til høstopgaver, vises også på udstillingsstanden ved siden af Trelleborgs radialserie TH400 Agro Industrial til teleskoplæssere, rendegravere og minilæssere.