Nyheder

SJØRUP GROUP A/S kåret til Årets Carraro distributør

26. nov. 2019 | Indrykket af Sjørup Group A/S

Sjørup Group A/S modtager igen "Årets Distributør" af Carraro

Del artiklen:

Igen i år var Sjørup Group A/S repræsenteret på den store landbrugsmesse, Agritechnica i Hannover, hvor virksomheden præsenterede deres produktsortiment og virksomhedsprofil.

Interesserede besøgende, kunder samt samarbejdspartnere var en stor del af messen – Og disse besøgte flittigt standen – Men udover de mange besøgende var der endnu større grund til begejstring for Sjørup Group A/S.
Deres mangeårige leverandør og samarbejdspartner, Italienske Carraro Drive Tech , mødte talrigt op ved Sjørup Groups stand for at overrække dem titlen ”Distributor of the year”.

Carraro Drive Tech
Den Italienske aksel og transmissions producent er leverandør til flere industrier, herunder landbrug -og entreprenørsektoren. En stor del af de maskiner man kender fra det danske landbrug og entreprenør sektor, anvender Carraro Drive Tech aksler og/eller transmissioner.

Sjørup Group har i mange år været distributør for Carraro, men det hele tog for alvor fat for 3 år siden, da Sjorup Group byggede nyt varelager og satte stort fokus på netop aksel og transmissions dele til off-highway segmentet fra Carraro. 


Et tæt samarbejde med såvel vores mange kunder inden for forskellige segmenter, kombineret med en helt unik viden der ligger i Sjørup og i et tæt samarbejde med Carraro, har i dag ført til at Sjørup har et af de største lagre af Carraro dele i verden. Dette indeholder en lang række komponenter, herunder også svært tilgængelige dele, der har sat os i en helt unik position. En position som Carraro med denne hæder som ”Distributor of the year” giver os den mest fornemme anerkendelse af” Udtaler reservedelschef ved Sjørup Group , Steffen Sørensen.


I dag har Sjørup Group , med hovedsæde i Sjørup mellem Viborg og Holstebro, et lager med mere end 50.000 originale varenummer.
Sjørup har specialiseret sig i eftermarkeds distribution af aksel og transmissions dele, hydraulikkomponenter og dieselindsprøjtningssystemer og samarbejder udelukkede med de største og mest anerkendte brands i verden såsom: Carraro Drive Tech, DANA-SPICER, ZF, Rexroth og Bosch.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame