Abonnementsartikel

På Agritechnica kunne Grimme fremvise en sort Grimme Rexor med tilnavnet "Black Hawk". Maskinen gemte på nyheder i kabinen og på optager-aggregatet.

Tyske Grimme kunne på Agritechnica 2015 fremvise en Rexor 630 selvkørende roeoptager i Black Hawk-edition.

Den sorte farve var blot til brug for lidt ekstra opmærksomhed på verdens største indendørs teknikudstilling i Hannover, men der gemte sig også nogle nyheder på maskinen.

Optageraggregatet gemte på den nye aftopper, som chaufføren fra kabinen kan indstille til at kaste bladene til venstre side, eller smide dem mellem rækkerne, som kan være en fordel ved oplukning af nye marker. Det hele indstilles fra kabinen.

I kabinen har Rexor et nyt højrearmlæn, som Grimme har døbt ErgoDrive. Foruden de to integeret farve-touch terminaler CCI 100, så kan mange funktioner nu indstilles og vælges af chaufføren fra drejekontakter i armlænet, og højre armlæn følger med det luftaffjedret sæde op og ned.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

LED-arbejdslygter er desuden en mulighed fra sæson 2016, og Rextor 620 og 630 kan udstyres med en 40 kilometer gearkasse til vejtransport.

Desuden er Grimme Rexor 630 udstyret med en 625 hestekræfter stærk motor, og under maskinen sidder der som standard Michelin CerexBib 800 / 70R38 på forakslen og 1000 / 55R32 på de bagerste aksler.

Maskinen er 15,4 meter lang og 4,0 meter høj. Der kører på nuværende tidspunkt en enkelt af Rextor 630-modellerne i Danmark.