Automatisk oplæsning:

Pöttinger og Agrointelli indgår samarbejde

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Agrointelli er blevet forhandler af redskaber der passer til markrobotten Robotti.

Agrointelli blev grundlagt i 2015 som et innovationshus for nye teknologier til landbruget. I dag producerer og sælger de deres intelligente markrobot Robotti på det europæiske marked.

Visionen hos Agrointelli er at gøre global fødevareproduktion mere bæredygtig og rentabel. En del af visionen har været udvikling af Robotti der anses for at være fuldautomatisk autonom teknologi med mange muligheder.

Både Pöttinger og Agrointelli ser det nye samarbejde som fordelagtig for begge parter.

- Med det stærke produktsortiment fra Pöttinger, der passer godt til Robotti, ser vi store muligheder i det nye strategiske samarbejde. At kunne tilbyde Robotti med en række redskaber fra PÖTTINGER gør at vi demonstrerer for landmændene, hvordan Robotti kan benyttes sammen med maskinerne, siger CEO for Agrointelli Ole Green.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Produktprogram med muligheder

Den autonom teknologi indenfor landbrug er i en spændende udvikling, hvilket passer godt til produktprogrammet fra Pöttinger.

- Vores produktprogram indeholder mange muligheder med både store og små maskiner. Specielt de mindre maskiner passer perfekt til autonom teknologi så som markrobotten Robotti, siger Lars Andreasen salgschef Pöttinger Danmark.

- Med den nylige produktudvidelse i form af maskiner til mekanisk ukrudtsbekæmpelse ser vi endnu større fremtidige muligheder i samarbejdet med Agrointelli, afslutter Lars Andreasen.