Lyt til artiklen:

Søndergaard giver status på C02-afgiften

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Når LandboNord byder velkommen til Landbrugskonference 2024 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå den 6. februar, vil det være med de topaktuelle indlægsholdere: Søren Søndergaard, Niels Skovgaard og Peter Viggo Jakobsen, skriver Landbo Nord i en pressemeddelelse.

Politisk er det formand for Landbrug & Fødevarer, Søren Søndergaard, som giver en status på landbrugets politiske situation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Helt aktuelt blandt andet om den varslede CO2-afgift. Niels Skovgaard, formand for LandboUngdom og CIP Fondens Youth Advisory Board, stiller skarpt på den grønne omstilling i dansk landbrug og Peter Viggo Jakobsen, lektor ved Institut for Strategi og Krigsstudier, stiller spørgsmålet, om vi skal være bange for Rusland.

Fokus på økonomi

Udover de eksterne indlægsholdere vil deltagerne blive præsenteret for de nyeste prognoser for landbruget baseret på en af en af branchens største analyser baseret på landbrugsregnskaber fra hele Danmark.

- Vores regnskabsanalyser er ikke blot et værktøj, men en nødvendighed for den moderne landmands fremadrettede planlægning og drift. Når vi kombinerer data fra regnskaberne, frembringer vi et robust fundament af viden, der spænder over kvæg-, plante- og griseproduktion. I en verden hvor landbruget konstant ændrer sig, er det afgørende for vores kunder at anvende denne indsigt aktivt for at forblive konkurrencedygtige og succesfulde, siger vicedirektør i LandboNord, Andreas H. Brandt, der vil være blandt indlægsholderne den 6. februar.

LandboNords Landbrugskonference består som altid af en fælles del samt individuelle oplæg tilpasset den enkelte produktionsgren. Tanken er, at den enkelte virksomhedsejer får inspiration til at forbedre sine resultater ved at overveje forskellige indsatser.