Lyt til artiklen:

John Deere udvikler ethanoldrevet motor

00:00
Hastighed: ???x
01:42

Med sine Leap-ambitioner arbejder John Deere på at nytænke realistiske motorløsninger med lav eller næsten ingen kulstofudledning i 2026 inden for de fire nøgleområder for kraftudvikling; interne forbrændingsmotorer (ICE), biobrændstoffer, hybridløsning og løsninger med elektriske batterier.

I en pressemeddelelse oplyser John Deere, at de arbejder målrettet på at tilbyde de mest avancerede og effektive løsninger på basis af biobrændstoffer til sine kunder ved at prioritere de teknologier og ressourcer, der giver mest mening for kunderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Inden for de mange forskellige, tilgængelige biobrændstoffer anser John Deere biodiesel, HVO-biodiesel og ethanol for at være de mest lovende løsninger på mellemkort sigt til krævende anvendelser, står der i pressemeddelelsen.

Agco Power lancerer ny motorfamilie

Se også:

Agco Power lancerer ny motorfamilie

Ethanol er et alkoholbaseret biobrændstof, som kan fås over det meste af verden, da det kan fremstilles af råstoffer som majs, hvede eller sukkerrør. Ethanol er et højoktanbrændstof, der er velegnet til højtydende motorer med gnisttænding.

John Deere udnytter sin ingeniørekspertise til en kritisk gennemgang og test af nye teknologier, der forenkler integrationen af biobrændstof med forbrændingsmotorteknologien samtidig med, at man bestræber sig på at levere mere værdi og større produktivitet til kunderne.

John Deere præsenterer en konceptmodel af en 9-liters motor, der kan køre på ethanol, på dette års AGRITECHNICA-messe.

Nyt MF-flagskib vises frem på Agritechnica

Se også:

Nyt MF-flagskib vises frem på Agritechnica