Lyt til artiklen:

Ukrudtsbekæmpelse uden kemikalier vinder pris for koncept

00:00
Hastighed: ???x
01:47

Den tyske virksomhed Cropzone har vundet DLG Agrifuture Concept-prisen sammen med John Deere, det skriver Cropzone i en pressemeddelelse.

Prisen DLG Agrifuture Concept gives til banebrydende landbrugsmaskiner og visioner, og prisen gives for Dual Volt 24M-systemet, som kan bruges til elektrisk, systemisk og herbicidfri plantepleje.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Systemet har en arbejdsbredde på 24 meter, som er udviklet med hjælp fra John Deere.

- Vi er glade for i fremtiden at kunne tilbyde professionelle landmænd en endnu hurtigere og optimeret løsning til herbicidfri udtørring. I samarbejde med John Deere, en af de førende producenter af landbrugsteknologi, var vi i stand til at fordoble arbejdsbredden, hvilket muliggjorde hurtigere og mere præcis afgrødestyring, siger Dirk Vandenhirtz, administrerende direktør for cropzone.

rich-media-2
Billederne er konceptbilleder. Foto: Cropzone.

Det specielle ved Dual Volt 24M er dens applikatorer, som kan justeres til fuld overfladepåføring, og integrationen af et kamerastyret rækkepåføringssystem.

Dette sikrer elektrisk, systemisk og herbicidfri plantepleje over en arbejdsbredde på 24 meter uden at forstyrre jorden. Dette suppleres desuden af en fuldt integreret sprøjte, som muliggør områdespecifik påføring i en enkelt operation og dermed bæredygtige og effektive kombinationsbehandlinger.

Prisoverrækkelsen finder sted tirsdag den 14. november fra klokken 12 til 13 på DLG-standen, hal 24 stand A06, på Agritechnica i Hannover.

rich-media-4
Prisen uddeles på Agritechnica 2023. Foto: Cropzone.