Lyt til artiklen:

Nyt MF-flagskib vises frem på Agritechnica

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Der mangler aldrig ting at se på Agritechnica i Hannover, og i år bliver ingen undtagelse. Massey Ferguson kommer nemlig til at præsentere sin nye flagskibsmodel. Modellen bliver en del af en helt ny serie, der kommer til at byde på flere modeller i forskellige hestekræft-niveauer.

Det er desværre yderst sparsomt hvad MF vil fortælle om traktoren, men de har trods alt frigivet billederne her i artiklen. Der er dog ingen tvivl om at flagskibet bliver en kraftkarl, a det bliver den stærkeste traktor nogensinde bygget på den franske fabrik i Beauvais.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Vi må vente til Agritechnica. Foto: Massey Ferguson.

Faktisk bliver der gået så meget til den på den nye model, at den allerede er udvalgt som finalist i Tractor of the Year.

Motoren bliver en opdateret udgave med stor styrke og høj drejningsmoment, mens den er forenklet for at gøre vedligehold nemmer. I forbindelse med motoren har også transmissionen fået en overhaling.

Det er ikke kun motoren, der kommer til at byde på noget i den nye model. MF har også overhalet designet, ligesom kabinen har fået en overhaling for at blive så rummelig, komfortabel og brugervenlig som muligt.

Ifølge MF kommer flagskibet til at have et højt niveau af automatisering, for at gøre det endnu nemmere at dyrke smart-farming og præcisionslandbrug.

rich-media-3
Hele traktoren ude som inde er ny. Foto: Massey Ferguson.