Lyt til artiklen:

Kom med på årets sidste fødevaredate og mød nye madglade samarbejdspartnere

00:00
Hastighed: ???x
02:27

Tirsdag den 10. oktober kan knap 130 spændte, økologiske producenter samt grossister og repræsentanter fra landets hoteller, restauranter, kantiner og offentlige køkkener tage plads om bordet, når parterne inviteres til den hidtil største Book en mark.

Det skriver Food Organisation of Denmark i samarbejde med Landbrug & Fødevarer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Book en mark har til formål at skabe nye samarbejder, handler og sød musik mellem dem, der producerer de gode råvarer og dem, der både sælger, køber og arbejder med de enkelte råvarer og produkter i deres køkkener.

Og spørger man Lotte Eiskjær Andersen, direktør for Torvehallerne i København, så er der god grund til at tage med til branchedating:

- Book en mark er en fantastisk måde at møde nye fødevareiværksættere på. Det er businessdating på den bedste måde, hvor der er en naturlig ånd om samarbejde og forretning. Jeg får mange gode kontakter og får en fornemmelse af menneskene bag produkterne, og så er det nemmere lige at ringe op bagefter. Det er meget mere effektivt end at sidde på kontoret og google sig frem til nye producenter, og så er der den bonus, at jeg også møder mine kolleger i branchen og får hørt, hvad de sætter i værk og efterspørger. Så jeg får meget inspiration både til producenter, og til hvad der rører sig i alle dele af fødevarebranchen.

Bag Book en mark står Landbrug & Fødevarer samt Food Organisation of Denmark - og arrangementet er en del af projektet Madfællesskabet.

På tirsdagens deltagerliste er blandt andet Stensbølgård, Lille Raneladegård Øer Is & Ost, Gothenborg, Ørbæk Økologi, Torvehallerne KBH, Gastronomiet, Meyers, Nordsjællands Hospital og mange flere. Der er lagt op til mad-amoriner og varme håndtryk, når Book en mark indtager København.

Dato: Tirsdag den 10. oktober

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tid: Klokken 09.00-15.00

Sted: Marketenderiet.

Kirsten Walthersvej 5, 2500 Valby.