Lyt til artiklen:

Populær presser runder 50 styk i Danmark

00:00
Hastighed: ???x
02:09

Med LB 436 HD presseren har Case IH tilsyneladende ramt plet, i hvert fald er der allerede nu solgt 50 af slagsen i Danmark, det skriver CNH i en pressemeddelelse.

- Vi har med vores nye 120 x 90 presser ramt et segment af det danske marked som ikke har været dækket tidligere, det er denne type presser kunderne efterspørger og det har vi reageret på. Sammen med Case IH forhandlerne har vi lige været i Østrig for at blive klogere på de fordele der er for kunderne når de investerer i en LB 436, men også for at markere det flotte resultat, siger Rasmus Buhl, der er salgsansvarlig for Case IH i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han peger på at det ikke kun er et spørgsmål om at levere produkter til kunderne, men at levere hele pakken. Og pakken, den starter med et forhandlernetværk, som er dedikerede til produkterne.

- I løbet af vinteren har vi kørt kurser på LB 436 for vores montører, og vi planlægger også opstart af brugerkurser, så vi når hele vejen rundt. Når sæsonen står for døren, er vores mål at have reservedele let tilgængelige, og det betyder også at vi afsætter et par enheder som donormaskiner, skulle der være en forhandler som ikke har en bestemt del på lager, siger Rasmus Buhl.

Bindeapparat sælger

Case IH har stadig pressere på vej hjem til den nye sæson, både med og uden snitter. Presseren er også solgt på mange måder, hvor der også er nogen som spørger på "leje"-aftaler med en pris pr. balle. Blandt andet derfor er målet at nå 100 solgte enheder inden høst 2025.

Produktchef for Høstmaskiner i Norden & Baltikum Niels Petersen siger, at presseren har flere fordelen, men fremhæver især Twinepro.

- Med Twinepro har vi et bindeapparat som binder to forskellige knuder med en enorm styrke uden at efterlade garnstumper, det betyder gode baller med seks snore og dermed en besparelse. LB 436 kræver færre hestekræfter at trække end nogle af vores konkurrenter, det giver en god udnyttelse af maskinparken hos landmændene, uden at gå på kompromis med kapaciteten på presseren, siger produktchefen.

HD-presser fra Case IH skal fuldende pressersortimentet

Se også:

HD-presser fra Case IH skal fuldende pressersortimentet