Lyt til artiklen:

Skamstrup køber stort ind på Agromek

00:00
Hastighed: ???x
01:17

Abonnementsartikel

Skamstrup Maskinstation har sikret sig en bred palette af Kuhn maskiner til den nye sæson. Der er lavet et nyt samarbejde med Skjern Maskinforretning om at skifte en del af den eksisterende maskinpark ud med nye. Handlen i denne omgang lyder på otte nye Kuhn maskiner.

Skamstrup har kørt med Kuhn maskiner før og kender derfor godt produktet, men Torben Kamp og medarbejdere hos Skamstrup Maskinstation lagde alligevel vejen forbi MI standen til Agromek for at kigge nærmere på nogle af de maskiner, som han og mandskabet skal køre med til næste sæson. Heriblandt Kuhn Espro 6000 RC Place Vistaflow, der er udstillet på standen.

I handlen var hele otte maskiner fra Kuhn, der til den kommende sæson skal i arbejde hos Skamstrup Maskinstation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skjern Maskinforretning satser stort på Kuhn, og der er allerede slutsolgt 25 nye maskiner. 13 meter skårlæggeren FC 13460 D, der for alvor vinder ind på det danske marked, skal ud at køre hos tre forskellige maskinstationer i det vestjyske den kommende sæson.

- Vi har købt stort ind af Kuhn maskiner og med det antal maskiner, vi indtil videre har solgt, har det vist sig at være en god satsning. En satsning, der også gør os til Vestjyllands største Kuhn-center, og det er vi meget stolte af, fortæller Kaj D. Pedersen.