Lyt til artiklen:

Danmarksnyheder og maskinsnak hos MI på Agromek

00:00
Hastighed: ???x
02:59

Abonnementsartikel

Når Agromek endnu engang løber af stablen, er MI klar på stand 9950 i hal M. MI medbringer et bredt udsnit af deres produktprogram heriblandt den prisbelønnede Rauch Aero liftophængte bomspreder, danmarkspremieren KUHN BVR 2200 mulchmaskine og et nyt specialdesignet CCI-ISOBUS podie.

Der bliver ikke stille i hjørnet af hal M. Hele 556 kvm har MI beslaglagt og her vil de præsentere syv maskiner fra syv forskellige produktområder. Det betyder, at der vil være lidt for enhver smag. Udover de udstillede maskiner viser MI også en del podier, hvor man kan nærstudere de unikke detaljer, skriver MI i en pressemeddelelse.

Hos MI er det ingen hemmelighed, at kunderne er omdrejningspunktet for en god forretning:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er vigtigt for os at være i tæt dialog med ejere, brugere, chauffører mv. af nutidens moderne landbrugsmaskiner. Vi kommer på Agromek for at snakke med både nuværende og nye kunder. Vi får vores stand opbygget med et helt specielt caféområde, hvor de besøgende bydes velkommen til en god maskinsnak, fortæller salgskonsulent hos MI, Christian Korsholm.

Ny mulchmaskine

På standen vil der være mulighed for at se nærmere på nyheden KUHN BVR 2200, som er en kraftig mulchmaskine. Maskinen kan både front- og bagmonteres, hvilket giver stor fleksibilitet i arbejdet. Den stærke konstruktion gør det muligt at knuse små buske og grene med en diameter på op til 12 cm.

rich-media-2
På standen vil der være mulighed for at se nærmere på nyheden KUHN BVR 2200, som er en kraftig mulchmaskine. Pressefoto: MI.

Rauch bomspreder

I en tid med stigende gødningspriser er det oplagt at kigge nærmere på præcisionslandbrug og derfor passer den nye liftophængte bomspreder Rauch Aero 32.1 godt ind på Agromek 2022. Interessen for bomgødningsspredere har været stor, og sprederen blev blandt andet tildelt en sølvmedalje til Landsskuet i Herning og på Agritechnica i Tyskland.

I Agromek Stars udvælgelsen har den opnået 1 stjerne, som ISOBUS-styret liftophængt bomspreder til præcis spredning af handelsgødning og efterafgrøder.

rich-media-3
Den nye liftophængte bomspreder Rauch Aero 32.1. Arkivfoto: Helge Plougmann Nielsen.
125 cm sektionskontrol på Rauch Aero bomspreder

Se også:

125 cm sektionskontrol på Rauch Aero bomspreder

Præcisionslandbrug

Hvis ord som Agrirouter, variabel tildeling, markkort og log-fil enten vækker interesse eller skræk, så gør et stop på Stand 9950 i hal M på Agromek.

Artiklen fortsætter efter annoncen

MI har fået specialdesignet et CCI ISOBUS podie med forskellige CCI-skærme, hvor kunderne kan se funktioner og løsninger via en opkobling til forskellige maskiner.

MI's produktspecialist for CCI-elektronik Casper Pedersen står klar til at dele ud af sine erfaringer indenfor CCI-elektronik:

- Vi har valgt at satse benhårdt på CCI og bruger mange ressourcer på netop dette område - og vi synes faktisk selv, at vi er ret gode til opgaven, fortæller produktspecialist for CCI-elektronik, Casper Pedersen.

rich-media-6
MI's produktspecialist for CCI-elektronik Casper Pedersen står klar til at dele ud af sine erfaringer indenfor CCI-elektronik. Pressefoto: MI.

På standen udstilles også rundballepresseren VBP 3195 fra Kuhn, den populære Kuhn Merge Maxx pick-up rive, KUHN Vari-Master L plov med Duoliner pakker og en KUHN SPV 17 selvkørende fuldfodervogn.