Lyt til artiklen:

Lemvig marked & dyrskue er klar igen

00:00
Hastighed: ???x
01:43

Efter to års coronanedlukning vendte Lemvig Marked & Dyrskue i 2022 tilbage på flyvepladsen. Opbakningen var god fra både gæster og udstillere, og derfor vender arrangementet tilbage den 3.-4- juni 2023, det skriver Fjordland i en pressemeddelelse.

- Det var virkelig dejligt at opleve stemningen på flyvepladsen, hvor dyr og maskiner er udstillet sammen med de mange aktiviteter, som vi arrangerer sammen med Lemvig Flyveklub. Det er en unik kombination, der gør et traditionelt dyrskue til en folkefest for hele Nordvestjylland, og det var tydeligt, at både udstillere og publikum var glade for, at vi igen kunne mødes i de uformelle, udendørs rammer, siger Henrik Damgren fra landboforeningen Fjordland

Artiklen fortsætter efter annoncen

Makkerskabet mellem landboforeningen og flyveklubben ser derfor ingen grund til at ændre på det grundlæggende koncept for Lemvig Marked & Dyrskue, hvor lørdagen traditionen tro er 'klovdag' med kvægudstilling, mens avls- og fritidsheste fylder dyrskueringen søndag. Begge dage omgivet af en stor udstilling med maskiner og produkter til landbruget og livet på landet samt stande med udstillinger og aktiviteter fra lokale forretninger, foreninger og institutioner.

- Vi byder derfor på oplevelser og inspiration til hele familien. Gamle kendinge er allerede klar til at være med igen, og vi er i udstillingsudvalget i fuld gang med at invitere nye udstillere til at være med, ligesom vi arbejder på et program med både velkendte og nye aktiviteter i weekenden op til grundlovsdag, siger Henrik Damgren.

Tilmelding for udstillere af maskiner og produkter er åbnet, mens tilmeldingen af kvæg, heste og andre dyr følger i de kommende måneder.