Lyt til artiklen:

Vegetarisk Forening opruster med tidligere tv-vært

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Martin Keller, der er kendt fra en række tv-programmer, skal fremover arbejde med public affairs, formidling og begivenheder i Dansk Vegetarisk Forening (DVF).

Fremover skal han være med til at styrke DVF's position i forhold til FN's verdensmål og den grønne omstilling af vores fødevaresystem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Martin Keller kommer fra en stilling som Verdensmålskonsulent i Københavns Kommune. Derudover er han en erfaren foredragsholder og formidler, bl.a. har han medvirket i en lang række tv-programmer som DR's "Naturpatruljen" og TV 2's "Martin og Ketil". Han har desuden været ambassadør for Unicef, Fairtrade og Verdensnaturfonden og sidder i sidstnævntes præsidium.

- Naturen forsvinder, vores drikkevand er i fare, og vores dyrehold er for gammeldags. Vi bliver nødt til at handle nu. Men det tager tid at erstatte svineproduktionen med blomstrende ærtemarker, og vi skal skabe omstillingen gennem samarbejde, hvor alle kan se værdien i denne bæredygtige transformation. Det er det, DVF arbejder med, som den centrale plantebaserede organisation i Danmark, og derfor glæder jeg mig meget over at kunne bidrage til dette arbejde fremover, siger Martin Keller.

I Dansk Vegetarisk Forening er man begejstret over at have fået Martin Keller med på holdet.

- Vi er fantastisk glade for, at vi har fået Martin med på holdet. De kommende år er altafgørende for, om vi i Danmark kommer i mål med en reelt grøn omstilling af vores fødevaresystem og når vores klimamål. Martin har mange års erfaring med at formidle naturvidenskabelige emner til alle målgrupper, og vi ser frem til, at han kan øge opmærksomheden om DVF's arbejde for omstillingen, siger DVF's generalsekretær Rune-Christoffer Dragsdahl.