Lyt til artiklen:

Robotproducent får ny CEO

00:00
Hastighed: ???x
01:13

Peter Nørgaard Tipsmark kommer senest fra stillingen som Salgs & Marketing Direktør i Versalift Europe, og før det som segment direktør for Industry og Utility i DESMI i Nørresundby.

Peter Nørgaard Tipsmarks opgaver i Washpower A/S i Glyngøre, er at bygge videre på det stærke og solide fundament, som virksomheden har skabt siden stiftelsen i 2016 - og dette med en stor respekt for den sunde virksomhedskultur, skriver Washpower i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danske vaskespecialister får nye medejere med dybe lommer og stor erfaring

Se også:

Danske vaskespecialister får nye medejere med dybe lommer og stor erfaring

Washpower skal forsætte med at udbygge sin førende markedsposition indenfor vasketeknologi til landbrug og industri samtidig med at der udvikles nye banebrydende teknologier.

- Washpower A/S er en sund og stærk virksomhed med et enormt vækstpotentielle globalt med deres unikke produktprogram, fortæller Peter Nørgaard Tipsmark.

- Det har igennem længere tid været et ønske fra min side at træde et skridt tilbage og overlade roret til en stærk lederprofil som kan være med til, at videreudvikle vores brand og markedsposition, fortæller nuværende CEO, Glenn Pedersen.