Lyt til artiklen:

Ny direktør overtager hos Samson Agrolize

00:00
Hastighed: ???x
02:10

Efter fusionen af GØMA ind i Samson Agrolize er tiden nu kommet til et direktørskifte. Det fortæller Samson i en pressemeddelelse.

Dermed takker Søren Wistoft Jensen af efter 23 år hos først GØMA og senest Samson Agrolize.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har været utrolig spændende at få integreret de to virksomheder til én samlet, efter Samson Group A/S købte GØMA i 2021 og fusionerede virksomheden ind i koncernens allerede eksisterende handelsselskab, Samson Agrolize. Vi har fået samlet nogle gode og utroligt stærke kompetencer til stor gavn for både vores kunder og medarbejderne. Integrationen er lykkedes fordi medarbejderne har gjort et kæmpe stykke arbejde og været indstillet på at skabe en stærk arbejdsplads, hvor vi spiller hinanden gode. Uden den tilgang havde det været en vanskelig proces og derfor vil jeg gerne sige en stor tak til alle medarbejdere, siger Søren Wistoft Jensen.

Viljen til at lykkes: Fra startvanskeligheder til markedsleder

Se også:

Viljen til at lykkes: Fra startvanskeligheder til markedsleder

Med virkning fra 26. august er Torben Larsen administrerende direktør i virksomheden, der er ansvarlig for salget af Samson og Pichon i Danmark og Sverige.

Torben Larsen har siden 2015 spillet en central rolle for Samsons markedsudvikling særligt på store eksportmarkeder som Frankrig og Tyskland, men også på mange af koncernens mindre eksportmarkeder.

Med den erfaring i bagagen er Torben Larsen klædt godt på til opgaven. Han har indgående kendskab til produkter, kunder og markeder samt værksteds- og serviceopgaverne. Et godt udgangspunkt for nu at rette fokus på udviklingen af salg og service i Danmark og Sverige.

Pichon går fra rød til grøn

Se også:

Pichon går fra rød til grøn

- Jeg ser meget frem til den nye rolle som adm. direktør for Samson Agrolize A/S og AB og samarbejdet med både kunder og medarbejdere. Virksomhederne står stærkt og jeg vil gøre mit for at dette fortsætter, så Samson Agrolize også i fremtiden er den stærkeste partner på vores hjemmemarkeder i Danmark og Sverige, siger Torben Larsen.