Lyt til artiklen:

Røstofte Maskiner rykker ind i hovedstaden

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Når Røstofte Maskiner inviterer til åbent hus den 11. april, vil der i samme forbindelse blive præsenteret et nyt samarbejde, som skal sikre repræsentation i Region Hovedstaden, det skriver Claas-forhandleren i en pressemeddelelse.

Røstofte Maskiner har underskrevet en samarbejdsaftale med Vedbæk Skov og Park, og samarbejdet skal styrke begge forretninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi glæder os ikke bare til at vise et udvalg af vores maskiner til landbrug, skov og park frem i Vedbæk, men også til at kunne servicere kunder i Region Hovestanden lokalt, siger Lars Nøhr, der er salgsansvarlig i den nye afdeling i Vedbæk.

Røstofte Maskiner, der blev stiftet i 1960, er den eneste autoriserede Claas forhandler øst for Storebælt, på Øerne og Bornholm. Ud over butikken i Vedbæk, som bliver den femte i rækken, bliver butikken i Vedbæk således søsterbutik til de allerede eksisterende butikker og værksteder i Mern, Sakskøbing, Mørkøv og Nexø.

Hos Vedbæk Skov & Park hilser man også den nye samarbejdsaftale velkommen.

- I trit med at kunderne bliver større og mindre i antal, kommer specialbutikker som vores under pres. I samarbejde med Røstofte Maskiner, vil vi i højere grad kunne tilpasse os til den nye dagsorden. Vi får nu mulighed for at følge med vores kunder og tilbyde maskiner til langt større opgaver end vi hidtil har været i stand til, siger Jesper Sjødahl Andersen, ejer af Vedbæk Skov og Park.