Lyt til artiklen:

Bæredygtigt Landbrug holder online generalforsamling -og fire fysiske sommermøder

00:00
Hastighed: ???x
01:29

Årets generalforsamling i Bæredygtigt Landbrug finder sted onsdag den 2. juni kl. 13 - og bliver online.

Det skriver Bæredygtigt Landbrug i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ville helst mødes fysisk, hvilket de øjeblikkelige retningslinjer forhindrer. Nu må vi nøjes med kontakten via computerskærmen - og så tager vi til gengæld revanche med fire fysiske sommermøder ude i det fri, fortæller formand Flemming Fuglede Jørgensen.

- Det er under alle omstændigheder nødvendigt, at vores medlemmer er godt orienteret om den landbrugspolitiske situation. Det er mere aktuelt end nogensinde at bekæmpe den ufaglige landbrugsregulering, vi lider under, bl.a. med det nylige regeringsudspil om erhvervets såkaldte grønne omstilling, tilføjer formanden.

De fire sommermøder begynder alle kl. 17:

Torsdag den 10. juni på Ledreborg Slot ved Roskilde. Mandag den 14. juni på Vesterskov i Sønderborg. Tirsdag den 15. juni hos Uhrenholt i Tarm. Samt onsdag den 16. juni på Kongstedlund Gods i nordjyske Kongerslev.

Deltagelse kræver coronapas. Der bydes på markvandring samt politisk og faglig orientering, derefter åben pølsevogn, kaffe og hyggeligt samvær. Der tillades kun udendørs arrangementer på grund af restriktionerne, så man skal være opmærksom på vejret, skriver Bæredygtigt Landbrug.